Köszöntünk webáruházunkban! Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 500Ft-os kuponnal. 22000.- Ft összeg felett INGYENES szállítás 25kg-ig!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303687304

Puppy Smart Blue interaktív csemege kirakós kutyajáték Level 1.
Puppy Smart Blue interaktív csemege kirakós kutyajáték Level 1.
5 490 Ft

Puppy Smart Blue interaktív csemege kirakós kutyajáték Level 1.

Puppy Smart Blue interaktív csemege kirakós kutyajáték Level 1.
Puppy Smart Blue interaktív csemege kirakós kutyajáték Level 1.
A Nina Ottosson by Outward Hound Puppy Intelligens interaktív kutyarejtvénye egy szórakoztató módja annak, hogy kutyáját izgassa a problémamegoldó játékokban!
Gyártó
Hound
Várható kiszállítás
2024.07.26
Raktáron
5 490 Ft
Részletek
Ez az 1. szintű kutyakirakós játék kilenc csemegét rejtő rekesszel rendelkezik, amelyeket meg lehet tölteni a kölyökkutyája kedvenc csemegéivel, és kilenc kutyacsonttal letakarva, amelyek a felső lyukon keresztül szabadítják fel a finomságok ízletes illatát. Helyezzen le a földre, és nézze meg, ahogy kutyája mancsát használja, és megböki a csontokat, hogy felfedje a rejtett jutalmakat! A nehézségi szintet úgy is változtathatja, hogy a csontokat laposan helyezi el, vagy ferdén dönti fel a rejtett rekeszek fölé. Élelmiszer-biztonságos kompozit anyagokból készült, amelyek BPA-, PVC- és ftalátmentesek. Könnyen tisztítható meleg vízzel és enyhe szappannal.

KEZDŐ KUTYA REJTVÉNY: A Nina Ottosson által készített Dog Smart egy 1. szintű interaktív kölyökkutyás kirakós játék, amely egyszerű, egylépéses műveletekkel készíti fel kölyköt a nagyobb kihívást jelentő játékokra.

MEGNYERŐ ÉS SZELLEMI STIMULÁCIÓ: Ez az interaktív kutyakirakó 9 rejtett rekesszel rendelkezik, amelyeket 9 kivehető kutyacsont-darab takar. Rekeszd el kölyökkutya kedvenc csemegéit a rekeszekbe, és emeld fel a csontot, hogy könnyebben megragadhasd, vagy hagyd egy szintben a deszkával a nagyobb nehézség érdekében. Nézze meg, ahogy kutyája megtanulja meglökni és mancsával távolítani a csontokat, hogy felfedje a jutalmat!

CSÖKKENTI AZ UNALMAT ÉS A PUSZTÍTÓ VISELKEDÉST: A Dog Smart interaktív kutyacsemege kirakó egy szórakoztató és kifizetődő játékot kínál a kölyökkutyának, amely segíthet a pusztító viselkedés átirányításában, miközben támogatja mentális jólétét.

BPA-, PVC- ÉS FTALÁTMENTES: Az Outward Hound Nina Ottosson interaktív csemegekutyás kirakóit kedvence egészségét szem előtt tartva tervezték, élelmiszer-biztonságos anyagokból, amelyekben megbízhat. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között.

JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.

Adatok
Cikkszám
69535M
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!