Köszöntünk webáruházunkban! Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 500Ft-os kuponnal. 22000.- Ft összeg felett INGYENES szállítás 25kg-ig!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303687304

Mosó parfüm SUMMER LOVE
Mosó parfüm SUMMER LOVE
4 250 Ft

Mosó parfüm SUMMER LOVE

A mély orchidea akkordok erős illatot hoznak létre, amely tökéletesen illik a ruhákhoz. Luxus és érzéki mosodai illat gazdag, sötét és csábító, sőt fűszeres jegyekkel. A Summer Love egyszerre modern és időtlen.

Ez a mosodai illat a mindennapi tevékenységeit multiszenzoros élménnyé alakítja. Az értékes orchidea csábító jegyével átitatott Summer Love megnyugtatja az érzelmeket és megnyugtatja a lelket. Az orchideák a világ legnépszerűbb virágai közé tartoznak, szépségük és jellegzetes illatuk miatt egyaránt keresettek. A parfümök világában az orchideák illata csábító minősége miatt igen gyakori.

Kiszerelés:200ml

Mi a Kifra?

Kifra a parfüm és az eredeti esszenciák iránti szenvedélyből született.

A tökéletes ízeket, illatokat keresve inspirálódtak a híres Kleopátra történetében. Az ókori Egyiptom királynője rajongott a parfümökért, a zűrzavaros aromák gyakran voltak titkai hódításai mögött. Kleopátra kedvenc parfümjének - Kyphi -nek a nevéből, amely elbűvölte Caesart, megtartották az első részt, a Kif -et. A legendás névhez hozzáadták a Ra -t, amely a Napistenből származik. Az ókori Egyiptom ihlete folyamatosan emlékeztet bennünket az eredeti esszenciák fontosságára és az aromák minőségére. A Kifra hű marad a minőséghez, és megígéri, hogy mindig az első lesz.

A Kifra parfümök IFRA nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely tanúsítja termékeink prémium minőségét. A mosodai parfümök természetes, szintetikus és szintetizált összetevőket (feldolgozott természetes összetevőket) tartalmaznak, amelyek a legmagasabb szintű biztonságot és minőségi szintet képviselik az Ön számára.

Hogyan adagoljuk a koncentrált Kifra mosodai parfümöt?

A Kifra koncentrált mosodai parfümöt a ruha végső tisztítására használják. Ez egy olyan termék, amelyet a mosodai tisztítási ciklusra terveztek.

Adagolás: 2,5 ml 50 ml vízzel hígítva (a feltüntetett mennyiség a mosógép kondicionáló részébe kerül). Vagy 2,5 ml 50 ml bármilyen öblítőhöz keverve (még jobban felerősíti az öblítő illatát és tartósságát).

Az átlagos használat 80 mosásra elegendő.

A termék minden mosógéphez alkalmas, bármilyen mosószerrel, öblítővel és bármilyen textílián használható.

A parfümtartályt a legjobb körülmények között kell tárolni, és a csomagoláson található utasításoknak megfelelően kell kezelni.

Gyártó
Kifra
Várható kiszállítás
2024.07.29
4 250 Ft
Adatok
Kiszerelés
200 ml
Cikkszám
KMPS004
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!