Köszöntünk webáruházunkban! Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 500Ft-os kuponnal. 22000.- Ft összeg felett INGYENES szállítás 25kg-ig!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303687304

Jena kötéllabda fogóval (21cm)
Jena kötéllabda fogóval (21cm)
1 890 Ft

Jena kötéllabda fogóval (21cm)

Jena kötéllabda fogóval (21cm)
Jena kötéllabda fogóval (21cm)
Klasszikus kötéljáték minden korosztály számára. Alkalmas kis, közepes és nagy kutyák számára. Játékos fogínymasszázst és fogtisztítást kínál. Könnyen felvehető és visszaszerezhető. Kézi mosás és lassú szárítás.
Gyártó
Hunter
Várható kiszállítás
2024.07.18
1 890 Ft
Részletek
A kutyák minden korosztályból örülnek a változatosságnak és a közös tevékenységeknek „embereikkel”. Az olyan klasszikus kötéljátékok, mint a JENA kutyajáték, nélkülözhetetlenek. Megörvendeztetik a négylábú barátokat a kölyökkutya lábaktól az idős korig. A kellemesen erős pamut kötélből készült, játékosan masszírozzák az ínyeket és ápolják a fogakat, amikor a kutya JENÁVAL van elfoglalva. A finom rágás akár pihentető hatású is lehet. A JENA sorozat kutyajátékai azonban nagyon aktívan is használhatók. Saját súlyuknak és formájuknak köszönhetően rendkívül jól pörgethetők és könnyen megfoghatók. Megjegyzés: Kérjük, soha ne hagyja felügyelet nélkül az állatot játék közben. Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. A sérülések elkerülése érdekében a játékot rendszeresen ellenőrizni kell, hogy nem sérültek-e vagy nem laza részek, és szükség esetén cserélni kell.
Adatok
Méret
21cm
Cikkszám
67723
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!